Pisici animate gif

Gimnastica de dimineata gif

Gimnastica de dimineata..

Pisica la ceai..

Pisica

Uufp..bun ceaiul..

Gimnastica de dimineata nu te ajuta doar ca sa-ti mentii silueta. E un energizant natural si rapid in diminetile neprietenoase de toamna tarzie. Cand trezirea pare o misiune imposibila ti-o recomandam la pachet cu alte trucuri eficiente.

Ultimile zile sunt doar debutul unui lung sir de asemenea dimineti ce ne asteapta in aceasta iarna. Stii modelul ultimilor ani! Si totusi, unele lucruri nu se schimba. Cum ar fi jobul tau, la care trebuie sa te prezinti fara intarziere, odihnita si gata de actiune. Iata aici cateva sfaturi utile pentru a infrunta cu succes diminetile demotivante de toamna tarzie sau mai bine spus, inceput de iarna.
Stiu, pare greu sa accepti ca in fiecare dimineata, pe langa faptul ca abia te dezmeticesti, trebuie sa folosesti 10 minute pentru sport. Mai degraba ai mai lenevi in timpul asta… Ei bine, de aici vine si lipsa de energie care te chinuie toata ziua. Incearca macar o saptamina programul nostru si daca nu te-am convins, poti renunta.
10 minute de miscare intensa dicteaza tonusul zilei!

Nu spune nimeni ca trebuie sa incepi dimineata ca o sportiva in cantonament. Insa cum te-ai trezit, incearca sa te dezmortesti prin cateva intinderi si genuflexiuni simple. Aceste exercitii iti vor pune sangele in miscare, eliminand sentimentul de oboseala cronica. Chiar daca in prima zi iti vor trosni articulatiile si vei simti ca podeaua se invarte cu tine, aminteste-ti ca niciun inceput nu este usor si ca totul devine mai simplu prin repetitie. Ritualul va fi mai usor de repetat daca-l convingi si pe iubitul tau sa exerseze cot la cot cu tine. Nu uita: activitatile in cuplu sunt cheia unei relatii pretioase.
Daca dincolo de ferestrele locuintei tale se intinde un peisaj imbietor precum un parc, un lac sau o oaza de liniste intre blocuri, atunci e pacat sa il surprimi in spatele unor perdele. Lasa lumina diminetii sa patrunda in mod natural in camera ta. Odata ce simte caldura primelor raze, organismul va iesi automat din starea de hibernare. Poti avea surpriza de a te trezi inaintea teribilei alarme pe care ai setat-o. Daca insa locuiesti intr-o zona aglomerata si luminata permanent, blocheaza partial lumina artificiala, care nu este deloc recomfortanta.

imnastica de dimineata de tine in forma maxima toata ziua. Creste capacitatea de reactie, imbunatateste starea generala de atentie si tonusul psihic. In plus, organisimul simte din plin beneficiile unei sesiuni de gimnastica dimineata, iar aceasta devine o necesitate, ceea ce explica faptul ca peste 90% din cei care fac miscare, dedica pentru aceasta un interval de timp dimineata.

Un alt mare avantaj al exercitiilor facute dimineata este faptul ca stimuleaza metabolismul, mult mai eficient decat exercitiile efectuate la alte ore ale zilei. Mai mult, metabolismul ramane la un nivel ridicat pe tot parcursul zilei, iar cu un metabolism activ vei arde mai multe calorii pe parcursul zilei.

Gimnastica de dimineata te energizeaza pentru restul zilei si are un puternic efect tonic asupra psihicului. Cei care fac miscare dimineata inteleg foarte bine ce vreau sa spun. Senzatia ca esti plin de energie si ca nimic nu-ti poate sta in cale, starea de bine si de optimism vin dintr-o repriza de gimnastica de dimineata. Explicatia este simpla. Creiereul beneficiaza de toate avantajele pe care o ofera o puternica oxigenare, care este urmarea unui antrenament fizic la ore matinale, mai ales dupa perioada de somn de noapte. Studiile au aratat ca exercitiile dimineata cresc capacitatea de sinteza, puterea de analiza si inventivitatea. Cu alte cuvinte vrei o cariera de succes, fa gimnastica dimineata!

La toate acestea se mai adauga si faptul ca gimnastica dimineata tine apetitul sub control. Cei face fac miscare dimineata mananca mai putin si au tendinta sa aleaga mancare mai sanatoasa decat cei care sunt sedentari la primele ore ale zilei. Explicatia sta in faptul ca miscarea fizica mobilizeaza depozitele de glicogen din musculatura si regleaza nivelul glicemiei din sange, efecte care se mentin pe tot parcursul zilei.

Miscarea dimineata este garantia unui somn sanatos si odihnitor. Un alt avantaj este ca antrenamentul efectuat dimineata te va ajuta sa te trezesti la aceeasi ora, mult mai usor decat o faci, daca sesiunea ta de fitness se consuma in partea a doua a zilei, scrie Yahoo Shine.
Dacă vrei să faci mişcare, dimineaţa este momentul ideal al zilei. Un antrenament la primele ore îţi ridică rata metabolismului şi o menţine ridicată timp de câteva ore, ceea ce înseamnă că pe parcursul zilei organismul tău va consuma mai multe calorii chiar şi atunci când stai degeaba.

În plus, sportul de dimineaţă îţi dă energie şi o stare de bine pentru toată ziua.



Comenteaza cu facebook