Imagini romantice,gifuri animate

Stii de ce plang chitarele ,Le-au ranit amintirile
Imagini de dragoste superbe ,gifuri
trandafir,chitara,love,romantic
De ce plang chitarele
Cand rasare soarele
Catel caine cantaret artist,gifuri animate

catel,caine,dog,love,

Însănătoşire grabnică!,la un ceai,mure ,imagini gifuri animate
ceai,tea,romantic,love


Tratamente si terapii cu ceai

Dupa apa care este absolut necesara vietii, ceaiul este cea dea doua cea mai consumata bautura in lume. Datorita efectelor sale curative putem spune despre ceai ca este un medicament natural deosebit de benefic pentru.....
organism.


Ceaiul este preparat din frunze, muguri si lastari ale diferitelor soiuri de camellia sinensis cele mai cunoscute fiind ceaiul verde, ceaiul negru si ceaiul rosu. Cele mai recente cercetari au demonstrat proprietatile anticancerigene alea ceaiului derivat din camellia sinensis. Proprietatile antioxidante ale ceaiului sunt date de polifenoli, substante chimice continute de frunzele acestei plante.

Polifenolii protejeaza celulele de stresul oxidativ, previne coagularea si mentine fluiditatea sangelui, mentine un nivel scazut de colesterol, neutralizeaza enzimele care contribuie la cresterea tumorilor, stimuleaza sistemul imunitar.

Frunzele de ceai mai contin tanin, aminoacizi, glucide si uleiuri volatile. Un consum zilnic de ceai asigura un aport important de vitamine precum: B1, B2, B6, acid folic. Pentru ca este un foarte bun stimulent intelectual si fizic el poate inlocui cafeaua, nu are calorii si contine doar jumatate din cantitatea de cafeina a unei cani de cafea.

CEAIUL DE ALOE VERA

Pe langa producerea unui gel emolient, din frunzele de aloe vera se extrage si un suc amar, care este solidificat si van­dut sub forma de pulbere sau capsule, adesea amestecat cu alte ierburi. Abuzul de aloe vera sau se de alt laxativ poate duce la deshidratare si priveaza corpul de electroliti, ceea ce ar putea duce la probleme medicale serioase. Daca luati medica­mente pentru a regla ritmul cardiac, ca digoxin, lipsa de pota­siu ar putea provoca complicatii care va ameninta viata.

Actiune. Frunzele de aloe contin compusi numiti antra-noizi, care actioneaza dual asupra intestinului uman. Mai intai, este micsorata cantitatea de apa si 

Mai multe cititi Aici  
Articol preluat de pe studentie.ro 

tag: poze de dragoste,descarca gratis poze catei

Comentarii

Comenteaza cu facebook